Nieuws

Coronavirus

Naar aanleiding van de steeds strengere maatregelen in verband met de strijd tegen het coronavirus die opgelegd worden door de minister van Sport Ben Weyts, zagen de KBTTB en de VTTL zich genoodzaakt om alle tafeltenniscompetitiewedstrijden al zeker tot en met 31 maart uit te stellen. Wanneer die wedstrijden precies ingehaald zullen worden, zal pas op latere datum door de bond meegedeeld worden.
 
Daarnaast zien we ons ook als club genoodzaakt (mede doordat de Odisee Hogeschool vanaf maandag volledig digitaal gaat lesgeven om bijeenkomsten van groepen mensen op hun campus te vermijden) om alle interne sportactiviteiten in ons clublokaal alvast zeker voor de rest van deze maand op te schorten. Dat betekent dus dat er in maart geen jeugdtrainingen meer gegeven zullen worden op zaterdagochtend, en ook de trainingen voor zowel recreanten als competitiespelers op maandagavond gaan voorlopig niet meer door. Ook de geplande activiteiten zoals het Recreantentoernooi van maandag 16 maart en de Ledenvergadering van maandag 23 maart zullen naar een latere, nog te bepalen datum worden verschoven. 
 
Het bestuur volgt de situatie in samenspraak met de bond en de hogeschool uiteraard op de voet op, en we houden jullie zeker op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen en maatregelen voor de wedstrijden, trainingen en interne activiteiten van de maand april. Maar dat is voorlopig nog koffiedik kijken en hangt vooral af van de mate van de verdere verspreiding van het coronavirus.
 
Wij betreuren zelf ook ten zeerste dat we onze favoriete sport een tijdje niet in clubverband zullen kunnen beoefenen, maar we rekenen op jullie begrip voor deze moeilijke beslissingen en hopen dat iedereen over enkele weken gezond en wel weer aan de tafeltennistafel kan staan.
 
Stay strong, stay safe, stay healthy!
 
In naam van het bestuur,
 
Wouter
Voorzitter TTC Gent 

Coronavirus

Beste sportvriend(in)
Ten gevolge van het corona-virus worden alle competitiewedstrijden en tornooien in Vlaanderen opgeschort tot en met 31 maart 2020, op beslissing van de Vlaamse minister van Sport. Wij wachten op de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om voor de volgende weken bij te sturen.
De KBTTB, de VTTL en de provinciale comités blijven de situatie op de voet volgen. Een beslissing omtrent de data van de uitgestelde wedstrijden volgt van zodra mogelijk.

(bron: PC OVL)

TT Info 19

Klik hier

(bron: PC OVL)

Oude Belgen winnen 16de TTC Gent Quiz

Oude Belgen won onze 16de jaarlijkse TTC Gent Quiz. Zij eindigden ex-aequo met Bedweters. De schiftingsvraag gaf uiteindelijk de doorslag. Het podium werd vervolledigd door Stardust.

Bij deze een hartelijke dank aan alle medewerkers die opnieuw voor een vlekkeloze organisatie hebben gezorgd.

Volledige uitslag (op 145 punten):

 

TT Info 18

Klik hier

(bron: PC OVL)

Michiel Symens (E2) wint 3de ronde Beker van de Club

TT Info 17

Klik hier

(bron: PC OVL)

Tornooien maart

zondag 1 maart
B-tornooi THUIN (Henegouwen)
B-tornooi DINEZ (Luxemburg)
C-criterium SET JET FLEUR BLEUE (Brussel)
 
zondag 8 maart
B-tornooi Masters VEDRINAMUR (Namen)
C-tornooi CTT LA HULPE RIXENSART (Waals-Brabant)
B-lentecriterium Veteranen VTTL (Sint-Truiden)
Veteranen Tornooi DON BOSCO TOURNAI (Doornik / Henegouwen)
 
zondag 15 maart
B-criterium CTT HAMME-MILLE (Grez-Doiceau / Waver / Waals-Brabant)
C-tornooi Masters MOUSTIER (Namen - info volgt)
 
zondag 22 maart
B-criterium CTT FONTENY-GENAPPE (Waals-Brabant)
C-tornooi Masters PING BURNOT (Profondeville / Namen)

TT Info 16

Klik hier

(bron: PC OVL)

TT Info 15

Klik hier

(bron: PC OVL)

previous   1 2 3 4 5 6   next