Nieuws

VTTL Herfstcriterium Veteranen

Werken in de nabijheid van het lokaal van TTC Ronse

TTC Ronse laat weten dat er wegens werken binnen het schoolcomplex hun lokaal (Basisschool Glorieux, Sint Pietersnieuwstraat 6,9690 Ronse) moeilijk te bereiken is, enkel bereikbaar via een klein gangetje (enkel te voet).

Wagens dienen te parkeren op straat, echter weinig parkeer mogelijkheden.

Wegenwerken N48 Brakel – Ronse Wie nu uit de richting van Brakel komt, gelieve rekening mee te houden dat de N48 onderbroken is tussen Brakel en Vloerberg. Omleiding volgen of via Lessen komen.

Duur van de werken 3 maand.

TT Info 2

Klik hier

(bron: PC OVL)

Verkeersomleiding - lokaal TTC Eikenlo Eeklo

TTC Eikenlo Eeklo laat weten dat er een verkeersomleiding is naar hun lokaal:

"Veel mensen zullen via GPS het rode stukje nemen om af te slaan naar de Brugsesteenweg (iedereen die uit Z-O richting komt via N9 Gent-Eeklo) – vermoedelijk niet degene die vanaf Expressweg N49 komen..

Daar wordt momenteel gewerkt en kan je niet door (wellicht nog een aantal weken..ze zijn er nochtans al lang genoeg aan bezig..)

Je kan eenvoudig omrijden door na de 'ovonde' even rechtdoor te rijden en dan na 50m linksaf te slaan. (zie route)

PS. Veel mensen zetten hun GPS in op brugsesteenweg 183 en komen dan (blijkbaar soms) uit in het Café Sparrenhof.

Er staat nochtans een wit bord met pijl aan het straat die de weg wijst langs de smalle inrit naast het lokaal."

Werkzaamheden in de straat van het clublokaal TTC Zomergem

TTC Zomergem laat weten dat er werken zijn in de straat van hun clublokaal (Hofbouwstraat), dit gedurende de volledige heenronde.

Het lokaal is niet bereikbaar per wagen, maar er zijn parkeermogelijkheden voldoende in de straten rondom de Hofbouwstraat.

Het lokaal is te voet perfect bereikbaar.

Werkzaamheden aan de omgeving van het lokaal van TTC Orchidee Wetteren

TTC Orchidee Wetteren deelt mede dat er problemen zijn om hun lokaal Turnzaal St-Gertrudis College, Wegvoeringsstraat 21, 9230 Wetteren te bereiken:

Wegens wegwerkzaamheden is de Scheldedreef langs waar men de ingang onderaan deze straat het college binnenrijdt enkele richting geworden voor onbepaalde tijd.

Er zijn 2 mogelijkheden:

1) Parkeren op de Markt en te voet de Scheldedreef afgaan maar op zaterdagnamiddag is parkeren op de Markt wel betalend. Op vrijdagavond niet.

2) Volgende route volgen: Markt, Van Cromphoutstraat (straat naar beneden tussen Leonidas en Apotheek), dan de tweede straat rechts (Moerstraat), dan rechts (Aard) en links aanhouden naar de Scheldekaai. (Schelde aan linkerzijde houden)

Einde Scheldekaai rechts de Scheldedreef in en na een goeie 50 meter links de poort naar het college inrijden.

Werken in de nabijheid van het lokaal van TTC Ouwegem

TTC Ouwegem laat volgende weten:

Aan het lokaal Molendamstraat 8a waar TTC Ouwegem speelt zijn er momenteel ook werken. Er is maar een kleine omleiding.

Parkeren voor de school is op de parking achter de AXA-bank. Op het einde van de parking aan de linkerkant ligt de school en sportzaal waar de thuiswedstrijden TTC Ouwegem plaats vinden.

Memorial Walter De Leeuw op 29/12

Op zaterdag 29 december organiseert TTC Denderleeuw een tornooi: de Memorial Walter De Leeuw

Reglement

Degenenen die hiervoor geïnteresseerd zijn, kunnen een mailtje sturen naar onze tornooiverantwoordelijke, Danny De Paepe (danieldepaepe@skynet.be) en dit vóór 22 december.

Reglementen Provinciale Criteria Heren, Dames, Jeugd & Veteranen

Reglement Provinciaal Criterium Jeugd - Dames - Veteranen (07/10)

Reglement Provinciaal Criterium Heren (30/09)

De inschrijvingen hiervoor dienen te gebeuren via de club. Dus, indien u interesse hebt om deel te nemen, gelieve een mail te sturen naar Kathleen Danneels (secretaristtcgent@gmail.com) vóór resp. 26/09 (Heren) en 03/10 (Jeugd, Dames, Veteranen).

Algemeen Forfait

In de reeks van onze A-ploeg bij de Jeugd geeft Zomergem A Algemeen Forfait. De thuismatch van zaterdag 03 november en de uitmatch van zaterdag 23 februari vallen hierdoor weg voor de A-ploeg bij de Jeugd.

previous   8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   next