Jeugd

Krokusstage 3-4/03/2014 - STAGE VOLZET

1467401_10201337051242420_1848375842_n

- maandag 3 en dinsdag 4 maart 2014

- telkens van 10-16u (middagpauze van 12u30-13u30)

- Sportzaal KaHo Sint-Lieven, Gebr Desmetstraat 1, 9000 GENT

- €15 eur voor 1 dag, € 25 voor 2 dagen (of €10/€20 voor 2e lid uit het gezin)

- voor spelers niveau B4-B6-C-D-E-NG. De deelnemers worden ingedeeld in twee niveaugroepen.

- trainers:
Kristof & Steven

- sparring: 
Anthony (B2) en D/E-speler

- max 24 deelnemers per dag

- inschrijven via Steven Dullaert (@hotmail.com) of via de facebookpagina tot zaterdag 1 maart 2014
(23-02-14) STAGE VOLZET

Jeugdster 2013

Ruben Lateur heeft de meeste punten bij elkaar gesprokkeld voor de jeugdster van Crawford 2013. Zijn bijdrage tijdens taartenverkoop gaf de doorslag voor het klassement. Ruben won de eerste editie ook al en volgt Pieter-Jan op. Zusjes Annelies en Delphine Gevaert eindigden samen tweedes. Hannes V.G. greep net naast de prijzen maar kreeg toch nog een attentie omdat hij de trouwste aanwezige speler was op de geleide trainingen, ook weer net voor Annelies en Delphine die een gelijk parcours aflegden. Tomasz tenslotte werd beloond omdat hij door weer en wind naar de trainingen kwam vanuit Wetteren met de bus of fiets.

Uitslag familietornooi

IMG_1066

Volledige rangschikking:

Speler 1  Speler 2 Ploegwaarde Uitslag
Pieter-Jan Corteel (B6) peter (NA) 15 1
Ilias Koua (NG) Anoua Koua (NA) 2 2
Ruben Lateur (C4) buurman Ronny 12 3
Dominique De Tollenaere (E6) Andrew (NA) 3 4
Kimberly Van Hecke (NA) Timmy Van Hecke (NA) 2 5
Hannes Corteel (C6) Michiel Corteel (NA) 11 6
Kristof Van Lersberghe (B4) opa Joke 16 7
Hannes Van Goethem (NG) Yorick Pieters (NA) 2 8
Joke Van Severen (NG) Wouter Van Severen (NA) 2 9
Morgane Van Goethem (NG) Kris Van Goethem (NA) 2 10
Joris De Blieck (NA) Mon De Blieck (NA) 2 11
Annelies Gevaert (NG) Mireille (NA) 2 12
Nathan Destoop (NG) Vera Devleesschauwer (NA) 2 13
Jef Verhovert (NG) Jonathan Dhondt (NG) 2 14
Dries Masselis (NA) Kas Masselis (NA) 2 15
Kurt Van den eede (NA) Freddy Van Hecke (NA) 2 16
Sophie Gevaert (NG) Charlotte (NA) 2 17
Joris Coppejans (NA) Marc De Theije (NA) 2 18
Delphine Gevaert (NG) Melanie (NA) 2 19
Duncan Boone (NG) Samira (NA) 2 20
Lucas Elewaut (NA) Dirk Elewaut (NA) 0 21
Warre Marcquebreuck (NA) Luka Marcquebreuck (NA) 0 22
Philip Marcquebreuck (NA) Koen Verschuren (NA) 0 23
Tomasz Orzechowski (NG) Jesse D'Hollander 0 24

GoPro "chinese tafel"

geslaagde stage

Maar liefst 25 deelnemers, verspreid over twee dagen, namen deel aan de stage van TTC Gent, welke plaatsvond op maandag 11 en dinsdag 12 februari 2013. Om genoeg inschrijvingen en niveau aan te wenden op korte termijn stond de stage open voor iedereen. De clubs Rooigem Gent, Merelbeke en Wielsbeke waren naast TTC Gent zelf het hoogst vertegenwoordigd met bijna uitsluitend jeugdspelers. De deelnemers werden ingedeeld in twee groepen en konden genieten van enkele sessies bij drie sparrings (niveau b2,b4,d0). 

Groepsfoto:
IMG_9909 

CarnavaltrainingVandaag stond de training in het teken van carnaval. De meeste spelers hadden de oproep om zich te verkleden begrepen en daagden dan ook op in allerlei personages. Na de pauze werd er een voorgifttornooi gespeeld in vier poules, de eerste twee spelers konden zich plaatsen voor de kwartfinales. Het was uiteindelijk Jordy Ghequiere die in de vijfde set won tegen Pieter-Jan Corteel. Duncan Boone was derde.

Nathan 
Wat voert Nathan nu weer in zijn schild? Blok rughand ;)
 

Stage krokusvakantie

foto stage

 • maandag 11 en dinsdag 12 februari 2013 VOLZET!
 • telkens van 10-16u (middagpauze van 12u30-13u30)
 • Sportzaal KaHo Sint-Lieven, Gebr Desmetstraat 1, 9000 GENT
 • €15 eur voor 1 dag, € 25 voor 2 dagen (of €10/€20 voor 2e lid uit het gezin)
 • Trainers:
  • Kristof Nuytinck
  • Steven Dullaert
 • Sparrings:
  • Anthony Deceuninck (B2)
  • Kristof Van Lersberghe (B4)
  • Senne Vermassen (D0)
 • - Inschrijven via Steven Dullaert (stevendullaert@hotmail.com) tot zaterdag 9 februari VOLZET!
 • - Maximum 24 deelnemers per dag       VOLZET!

http://www.facebook.com/events/464999576898246/?fref=ts

Scholentornooi

Op zaterdag 24 november organiseerde onze club het tweede Scholentornooi. Met 49 deelnemende lagere schoolkinderen uit 5 verschillende scholen morgen we van een succes spreken.

Hier kunt u een verslag lezen van deze dag.

Klik op de foto hieronder om naar het foto-album van Ruben Lateur te gaan.

Scholentornooi

Zomerstage 27 en 28 augustus

Op maandag 27 en of dinsdag 28 augustus 2012 kan je je bij TTC Gent klaarstomen voor het nieuwe seizoen met een zomerstage.
 
De spelers zullen worden ingedeeld volgens niveau over twee groepen.

De stage kost € 15 voor één dag, € 25 voor beide dagen, en gaat telkens door van 10-16u (pauze van 12u30-13u30) in de KaHo-sportzaal (Gebr Desmetstraat 1,9000 GENT).

Iedereen is welkom, ongeacht niveau of leeftijd. Hoewel we voor A-spelers niet veel meer kunnen bieden dan opslagtraining Knipogende emoticon.
 
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan zo gauw mogelijk een email naar stevendullaert@hotmail.com (gsm 0497 06 82 07), met vermelding van naam, voornaam, klassement, geboortedatum, gsmnummer en welke dag(en) je komt.
 
Betaling gebeurt contant de dag zelf.

Pieter-Jan Corteel bekroont sterk seizoen met eindoverwinning in de jeugdster 2012

De ‘jeugdster van TTC Gent’ is een regelmatigheidsprijs voor spelers die veel komen trainen,  deelnemen aan clubactiviteiten en geregeld een stage volgen. Je hoeft dus geen toptalent te zijn of zelfs geen competitie of tornooien te spelen om de titel van jeugdster in de wacht te slepen. 

Uiteraard is het zo dat wie goed scoort in de jeugdster, meer kans maakt om mooie prestaties bijeen te tafeltennissen. Niet verwonderlijk dus dat de winnaar van de editie 2012, Pieter-Jan Corteel, een erg knap seizoen speelde. Dat startte al in augustus met een sterke reeks in het A-tornooi van Oostende en het criterium in Wielsbeke. Voor de winterstop volgden nog mooie resultaten op de Vlaamse jeugdkampioenschappen en in het nationaal jeugdcriterium, met onder meer winst tegen zowel Jorne Bickx (B4) als Matthias Janssens (B6) van de topsportschool.

In de competitie liep het aanvankelijk wat minder, maar in de tweede seizoenshelft speelde Pieter-Jan alsmaar beter en had hij een serieuze hand in het behoud van E-, F- en zelfs C-ploeg. Ondertussen bleef hij naast de competitie regelmatig B-spelers aan zijn ‘kaart’ toevoegen, met als orgelpunt winst in het driedelig provinciaal jeugdcriterium. Daarin wist hij met Brecht Vyncke (B6), Kristof Van Lersberghe (B6) en Tim Blanckaert (B4) alle sparrings te vloeren en mocht zich dan ook verdiend eindwinnaar noemen. Tussendoor werd hij ook nog provinciaal kampioen bij de kadetten enkel en dubbel.

Begin mei werd Pieter-Jan met wat geluk opgevist om als invaller deel te nemen aan de TOP12. Deze keer helaas geen glansprestatie maar toch nog een B4 gewonnen en dus niet volledig weggespeeld. Tijdens zijn laatste wapenfeit van het seizoen op de clubkampioenschappen haalde hij dan weer wel een degelijk niveau. Pieter-Jan sloot er 15 opeenvolgende wedstrijden winnend af en kroonde zich tot kampioen bij de jeugd, in de C- en in de open reeks. Het zal wellicht moeilijk worden om volgend jaar beter te doen!

 

Kort na Pieter-Jan eindigden Hannes Corteel en Ruben Lateur op de tweede en derde plaats in de jeugdster. Niet toevallig ook twee van onze betere spelers en meteen ook een duidelijke hint voor de allerjongsten en de beginners. Als je mooie resultaten wil behalen, zeker komen trainen en proberen zoveel mogelijk stages te volgen!

 

Speciaal voor de nieuw gekomen beginners is er ook een prijs voorzien op de jeugdster. Van iedereen die hun eerste (volledige) seizoen in de club speelde, mag de hoogst gerangschikte zich laureaat in de categorie hoogste nieuwkomer noemen. Voor die titel bleef het bijzonder spannend tot de laatste trainingsdag. Uiteindelijk was het Morgane Van Goethem die met slechts twee puntjes nipt Jonas Bovyn voorbleef.

 

Omdat we bij het uitdelen van prijzen ook wel eens oog willen hebben voor de zuivere prestaties aan de pingpongtafel en niet alleen de aanwezigheid op de club, bestaat er ook nog een prijs voor de ‘prestatie van het jaar’.  Eerder deze maand werden daarvoor 3 spelers genomineerd. Tot verrassing van de genomineerde jeugd zelf, ging deze onderscheiding niet naar Pieter-Jan, maar wel naar zijn broer Hannes Corteel. De juryleden waren niet alleen onder de indruk van zijn provinciale titel in de reeks heren D, maar vooral ook van de manier waarop hij die titel behaalde, met veel vechtlust en mentale weerbaarheid.

 

Afgelopen weekend tijdens het jaarlijkse clubfeest huldigde voorzitter Paul Van Caeneghem onder een stralende zon de hoogste nieuwkomer, de winnaar van de prestatie van het jaar en de nummers 1, 2 en 3 uit de rangschikking.  En het bleef niet bij woorden alleen, want dank zij sponsor Tim Blanckaert van Tim TTS kregen alle laureaten een dikke prijs mee naar huis.

Bedankt Tim en proficiat aan alle prijswinnaars!

 

previous   1 2 3 4 5 6 7 8   next